Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Önéletrajz, fordítás képes leírás - Ausztriai munka.tlap.hu
részletek »

Önéletrajz, fordítás - Ausztriai munka.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ausztriai-munka.tlap.hu » Önéletrajz, fordítás
Keresés
Találatok száma - 9 db
12 Tipps zum Lebenslauf

12 Tipps zum Lebenslauf

Wer sich auf die Suche nach Leitfäden für die Erstellung eines Lebenslaufes macht, der wird im Internet oder in gedruckten Ratgebern unzählige Anleitungen finden. Simpel soll er sein, übersichtlich und doch die wesentlichen Punkte hervorheben.

Bizonyítvány - okirat hivatalos fordítása

Bizonyítvány - okirat hivatalos fordítása

Hiteles fordítás - Hivatalos Fordítás - Bizonyítványfordítás - Okiratfordítás Megbízhat minket cégkivonatok hiteles fordításával is. Ha külföldön kíván munkát vállalni, munkavállalásához szükséges okmányait, hivatalos iratait pontosan és gyorsan lefordítjuk. Ha külföldön kíván céget, fióktelepet alapítani, cégkivonatát, társasági szerződését, alapító okiratát, erkölcsi bizonyítványát lefordítjuk. Pályázni szeretne? Szüksége van a tender, a pályázati anyag lefordítására? Ránk mindig számíthat! Elkészítjük hivatalos, záradékolt fordításait. Jobb áron és gyorsabban fordítunk, mint az OFFI. Hívjon minket máris. Nyelvek, amelyeken fordítunk: Angol, Albán, Arab, Bolgár, Bosnyák, Cseh, Dán, Görög, Észt, Finn, Flamand, Francia, Héber, Holland, Japán, Horvát, Katalán, Kínai,Koreai, Lengyel, Lett, Litván, Macedón, Magyar, Mandarin, Moldáv, Mongol, Montenegrói, Német, Norvég, Olasz, Orosz, Perzsa, Portugál (brazil), Portugál, Román, Ruszin, Spanyol, Svéd, Szerb, Szlovák, Szlovén, Tamil, Thai, Török, Ukrán, Vietnámi.

Cikkek és minta az önéletrajzról

Cikkek és minta az önéletrajzról

A munkakereséshez mindenképpen szükséges egy önéletrajz. A Workania pontosan ezért teszi lehetővé, hogy weblapján bárki elkészíthesse az önéletrajzát. Hogy miért jó ez? Először is azért, mert az elkészített önéletrajzokat hozzáadják a cégek által használt adatbázisba. Ezzel nem kicsit erősítve az esélyeket. Valamint ha úgy kívánja, akkor önéletrajzát akár számítógépére is letöltheti. A megkreálás mindössze 6 lépés! Abban az esetben, ha Önnek is önéletrajzra lenne szüksége, akkor látogasson el a honlapra.

Europass Önéletrajz

Europass Önéletrajz

Az önéletrajz elkészítése mindig fontos lépés az álláskeresés során. Az önéletrajz rendszerint az első kapcsolatfelvétel a leendő munkáltatóval, fontos tehát, hogy már az első olvasásnál felkeltsük a potenciális munkaadó figyelmét, és elérjük, hogy behívjanak bennünket felvételi beszélgetésre. Fontos! A munkáltatók általában kevesebb, mint egy percet töltenek egy önéletrajz átnézésével, amikor először válogatják át a beérkezett jelentkezéseket. Ha nem sikerül a figyelmüket felkeltenie, elszalasztja a lehetőséget.

Gyorsfordítás 41 nyelven

Gyorsfordítás 41 nyelven

Jelenleg a magyar mellett az alábbi 41 nyelven nyújtunk professzionális fordítási szolgáltatásokat partnereinknek. Vállaljuk dokumentumok, cégokmányok, katalógusok, pályázatok, szerződések, üzleti levelek, hivatalos dokumentumok fordítását és hitelesítését.

Linguarium Fordítóiroda

Linguarium Fordítóiroda

A Linguarium fordítóiroda felkészült az Ön munkájának segítésére. Irodánk megállja a helyét a fordítás hármas követelmény rendszerének teljesítésében. A beérkező fordítási igények, fordítással kapcsolatos kérések kielégítése minden tekintetben irodánk fő célkitűzése. Fordítás kérdésben minden hozzánk beérkező megkeresésre legyen az bármilyen különleges is, tudjuk a választ. Kérjük , kérdésével lépjen kapcsolatba szolgáltató központunkkal. Irodánk a világ fő nyelvein és azok kombinációjában tud fordítás megoldást kínálni. Általános levelezéstől a szakszövegek fordításáig vállalunk fordításokat. Fordítás minőségére a jól felkészült kollégák és az iroda elkötelezettsége a válasz.

Önéletrajzminta németül

Önéletrajzminta németül

Wer sich bewirbt, 'vermarktet' seine Arbeitskraft, macht Werbung in eigener Sache und für die eigene Person. Sie wollen ja nichts anderes, als beweisen, dass Sie die oder der Beste sind! Der Lebenslauf muss von Anfang an überzeugen, sonst liest der Personalchef keine Zeile weiter. Selbst eine liebevoll gestaltete Präsentationsmappe nützt da nichts mehr.

Profi fordítás kedvező áron

Profi fordítás kedvező áron

Fontos dokumentumot, szakszöveget kellene magyarra vagy idegen nyelvre fordítani? Itt már nem segít az online fordító, forduljon komolyabb, megbízható szolgáltatóhoz! A Transword több mint 50 nyelv online fordítását, tolmácsolását vállalja akár 24, 48 órás határidőre, mindezt hitelesített formában. Idegen nyelvről idegen nyelvre történő fordítást is vállalunk. Anyanyelvi fordítóink bármilyen általános, műszaki vagy jogi fordítást vállalnak. Kérjen ajánlatot honlapunkon egyszerűen online űrlap kitöltésével fordításra, helyszíni tolmácsolásra, vagy akár lektorálásra.

Több nyelven történő jogi fordítás

Több nyelven történő jogi fordítás

A proMaxx Iroda Kft. szolgálatai között jogi-, valamint hivatalos- és hiteles fordítás mellett, lektorálás is szerepel. A cég közel harminc nyelven vállalja a fordítási munkálatokat, melyeket kizárólag hozzá értő szakemberek végeznek. Az adott szakterületen kiválóan képzett emberek, magas idegen nyelvi tudással rendelkeznek, ezáltal minden feladatot maximális minőségben hajtják végre. Az online felületen azonnali árajánlatot is lehet kérni a cégtől. Már meglévő vagy új ügyfeleknek is biztosítanak kedvezményeket.

Tuti menü